Even nieuwsgierig naar wie de fotograaf nu is? Dat mag. Ik ben dus Nico, de man die je achter de camera vindt. En dat doe ik met heel veel plezier. Ik geniet ervan om de plaatjes die ik in mijn hoofd heb vast te leggen met m’n camera.

Samen met mijn vrouw, mijn twee dochters en mijn zoon woon ik in het landelijke en zeer levendige dorp Rouveen. Naast mijn fotografiewerkzaamheden ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Dit doe ik vier dagen per week. Ik sta twee dagen voor groep 8 en de andere  twee dagen houd ik mij als onderwijskundige ICT’er bezig met bovenschoolse projecten en onderzoek op ICT-gebied. Verder speel ik ieder jaar mee in het toneelstuk van de toneelgroep ‘Munnikenslag’ in Rouveen. (Ik houd niet zo van stilzitten 😉 )

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit om foto’s te maken in de natuur. Maar m’n echte liefde op fotografiegebied ligt in het verzorgen van bruiloftsfotografie. Ik vind het een voorrecht om bruidsparen te fotograferen op hún grote dag. Een dag vol liefde tussen twee mensen vastleggen zodat deze als een warme herinnering wordt ervaren wanneer erop teruggekeken wordt.

Ik maak gemakkelijk contact en krijg regelmatig van bruidsparen te horen dat zij het fijn vonden om met mij foto’s te maken:

“Het was echt ontspannen én supergezellig met jou erbij!”

En dat is waar ik het voor doe, het bruidspaar een ontspannen en liefdevolle dag bezorgen waarbij zij zich op hun gemak voelen.

Op mijn website kunnen jullie uitgebreid mijn werk bekijken. Jullie kunnen mij ook vinden op Facebook en Instagram. Als ik iets voor jullie kan doen, dan hoor ik dat graag. Jullie kunnen mij bellen en mailen, of jullie kunnen het contactformulier invullen en versturen.

http://www.facebook.com/nicopostfotografie

  • Facebook

    Facebook Pagelike Widget

Balkbrug bruidsfotograaf bruidsfotografie bruidsreportage Dalfsen Dedemsvaart Drenthe fotograaf fotografie Genemuiden Hasselt huwelijk huwelijksfotograaf huwelijksfotografie huwelijksreportage kampen Meppel nico nicopost nicopostfotografie Nieuwleusen Nijeveen Overijssel post rouveen staphorst Steenwijk trouwdag trouwen trouwfotograaf trouwfotografie trouwreportage Zwartsluis Zwolle afscheid afscheidsfotograaf afscheidsfotografen afscheidsfotografie afscheidsreportage Balkbrug begrafenis begrafenisfotograaf begrafenisfotografen begrafenisfotografie begrafenisreportage rouw rouwfotograaf rouwfotografen rouwfotografie uitvaart uitvaartfotograaf uitvaartfotografen uitvaartfotografie uitvaartreportage